Image

Tehisaru töötuba Balti meediaprofessionaalidele


27.02.2024


Baltic Center for Media Excellence (Balti Meedia Tippkeskus) pakub tehisaru alast veebikooitust kõigile ajakirjanikele ja meediatöötajatele kolmes Balti riigis. Koolitus toimub 8., 15. ja 22. märtsil kell 10-12 platvormil Zoom. Seansid toimuvad inglise keeles, tõlgetega läti, eesti ja leedu keelde.


Osalemiseks registreeruge SIIN


Miks osaleda? Tehisaru tööriistad muudavad loominguprotsessi. Neid kasutavad suhtlemisel ära nii meedia, äri kui ka poliitika valdkond. Digitaalse transformatsiooni uus tase muudab keerukamaks sotsiaalmeedia mõjud. Tehisaru abil võib iga kuritahtlik isik Interneti valeinformatsiooniga üle ujutada. Kui palju isikupärastatud sõnumeid mitmes keeles saate ühe ajaühiku jooksul luua? Kas tabate ära iga manipuleeritud pildi, video, tekstisõnumi?


Töötoas uurime, kuidas uued tööriistad töötavad, kuidas kohaneda nende kiire arenguga. Arutame, kuidas luua oma (ettevõtte, tööstuse, mitteametlike huvirühmade) tegevuskava seoses tehisintellektiga, isegi kui seaduseid pole veel olemas. Üritame paremini mõista, kuidas tehisaru töötab ja areneb, kuidas tehisaru areng mõjutab erinevaid kommunikatsiooniviise (teksti, pilte, videoid, veebisaite, tarkvara), kuidas mõjutab tehisaru meediavälja, millised on tehisaru piirid ja kuidas meediavaldkonnas neid ära kasutada.


Koolituse viib läbi poolakast ekspert Kamil Śliwowski, roheliste ja digitaalsete oskuste koolitaja ning veebikursuste autor. Śliwowskile meeldib õppida teisi õpetades, digivahendeid uurides ja katsetades. Ta on osalenud Creative Commonsis ja digitaalsete õiguste liikumistes üle kümne aasta. Śliwowski töötab praegu INCO Academy juhendava disainerina, luues kursusi tehisintellekti, digitaalsete ja roheliste oskuste kohta. Ta kirjutab oma uudiskirja ja kuulub Sektor 3.0 toimetusse.



Lisateave:


Baltic Center for Media Excellence

info@bcme.eu